Particulieren

 

 

U kunt onze bezoekers helpen door een vriend te worden! Hieronder leest u op welke manieren dit kan. Aangezien Inloophuis Domino is aangemerkt als ANBI, zijn uw giften fiscaal aftrekbaar.

 

Vriend van Domino

U wordt vriend van Domino door een machtiging te geven voor een periodieke afschrijving of contractueel een periodieke gift toe te zeggen. Als vriend van Inloophuis Domino ontvangt u twee maal per jaar een nieuwsbrief over de activiteiten van het inloophuis, de Aanschuiver. Deze manier van sponsoren heeft onze voorkeur, omdat wij op deze manier beter kunnen inschatten wat onze inkomsten zijn.

 

Machtiging

U wordt vriend van Domino door een machtiging te geven voor een periodieke gift (minimaal € 25 per jaar). Als u dit contactformulier invult en bij onderwerp MACHTIGING invult, sturen wij u een machtigingskaart op.

 

Periodieke gift (geheel belastingvrij)

Het is mogelijk om belastingvrij (zonder giftendrempel) te schenken aan ANBI-instellingen. Door uw bijdrage in een overeenkomst met Inloophuis Domino vast te leggen (voor minimaal 5 jaar) mag u deze giften in zijn geheel aftrekken van de inkomstenbelasting.

De belastingdienst betaalt dan dus voor een groot deel aan uw gift mee. Wilt u hiervan gebruikmaken, vul dan onderstaand formulier in, dan sturen wij u een overeenkomst op.

 

Formulier Belastingdienst

 

 

Eenmalige gift

U kunt ook eenmalig een gift overmaken op NL88 INGB 0001773245 t.n.v. Stichting Vrienden van het Inloophuis Gouda.

 

Natura

Wilt u het inloophuis in natura steunen of hebt u andere ideeën voor sponsoring, neem dan contact met ons op.

 

 

ANBI

Het inloophuis heeft de ANBI-status. Dit betekent dat giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn. Voor meer informatie, klik op het ANBI logo en zoek op 'Inloophuis te Gouda'.